Beplantingen

Wij laten jouw buitenomgeving stralen

In onze totaaloplossingen voor buitenomgeving aanleg nemen wij naast de grond- en bestratingswerken ook beplantingen voor onze rekening. Wij werken hiervoor samen met een vaste partner, gespecialiseerd in boomverzorging. 

Fleur je buitenomgeving op met frisse stroken groen 

Breek de verharde stukken rondom jouw woning, bedrijf of winkel op met frisse stroken groen. Niets geeft een betere eerste indruk dan een fraai aangelegde buitenomgeving met een gezonde mix verharding en natuur. 

Ontwerp en uitvoering 

Als aannemer voor de aanleg van jouw volledige buitenomgeving, doen wij ook beplantingen. We tekenen een fraaie en functionele indeling uit waarin verharding wordt afgewisseld met groen. Dat ontwerp zetten we vervolgens graag om in de praktijk. 

Zorgvuldige plantenselectie 

Samen met onze partner selecteren we de juiste flora (bomen, struiken, gazon en plantenmassieven). Hierbij houden we rekening met de ligging, de toepassingen en jouw voorkeuren. Esthetiek en functionaliteit gaan bij ons hand in hand. 

Vlotte uitvoering 

In samenspraak met jou als klant leggen we een planning vast. We kiezen het ideale moment om aan te planten. Dankzij ons uitgebreide machinepark verlopen deze werken vlot en efficiënt. 

vanhove totaalprojecten

Prijs weten voor jouw project?

Voor particulieren en zakelijke klanten.

Klantenervaringen

Een vakman met eer voor zijn werk.

“Dag Kris. Toch even melden Dat we zeer tevreden zijn over je geleverde werk. We konden ons geen betere vakman inbeelden, met eer voor zijn werk, empathie voor de klant en een hart van goud.”

Familie Daems - Hertecant
Heel tevreden

“Bedankt Kris , we zijn heel tevreden met het resultaat , hebben al veel genoten van ons nieuw terras en oprit.”

Familie Debacker - Claessens
Zeer kwalitatief en proper

“Dag Kris, uw geleverde werk is uitstekend uitgevoerd, zeer kwalitatief en proper gewerkt. Wij zijn heel tevreden en zullen U zeker aanbevelen aan geïnteresseerden.”

Luc en Carla Goeman