Over Van Hove
Aannemingen

Vakmanschap in buitenomgeving aanleg

Van Hove Aannemingen is actief in de opwaardering van privé- en bedrijfspanden. Onze werken gaan verder dan de aanleg van terrassen en opritten. Wij doen totaalrealisaties van ontwerp tot afwerking.

Het opwaarderen van privé en bedrijfspanden

ONZE MISSIE

Van Hove doet volledige omgevingswerken waarin functionaliteit, veiligheid en esthetiek hand in hand gaan. Naast opritten, tuinpaden en terrassen kan je bij ons terecht voor de aanleg van totale buitenomgevingen voor bedrijven en utiliteitsbouw. Dat omvat onder meer parkings, oprijlanen, toegangen en bedrijfstuinen.

vanhove kris
vanhove kris aannemingen

Alles in eigen, goede handen

In zulke totaalconcepten gaan we met jou als klant van ontwerp tot uitvoering en nazorg. Om topkwaliteit te kunnen garanderen houden wij alles bewust in eigen handen. Voor, tijdens en na een project is Kris jouw centrale aanspreekpunt, eenvoudig en efficiënt!

Kwaliteit in elk project

Elke dag kwaliteit leveren, dat zeggen we niet zomaar. Wij willen fier zijn op het werk dat we leveren. Een werf laten we pas achter als jij als klant 100% tevreden bent.

Regelmatig bijscholen en eerlijk en transparant communiceren met onze klanten, zijn daarin cruciaal.

Korte geschiedenis

In 2008 startte ik mijn activiteiten in bijberoep. Ettelijke jaren en succesvolle projecten later besliste ik om volledig zelfstandig te worden. Uit passie voor het vak maakte ik in 2014 van het aanleggen van buitenomgevingen mijn hoofdberoep. Dankbaar voor de vele projecten die ik heb mogen doen, heb ik daar nog geen seconde spijt van gehad.
Dankzij de kennis en expertise die ik de voorbije jaren heb opgebouwd, groeiden de projecten in omvang en werden de mogelijkheden uitgebreider. Vandaag kan je bij Van Hove Aannemingen terecht voor totaalconcepten. Een stevige interne expertise samen met een uitgebreid netwerk aan betrouwbare partners maakt dat we de aanleg van jouw buitenomgeving volledig uit handen kunnen nemen.

kris van hove klinkerwerken
2008
2014
kris van hove opritten