Onze aanpak

Creatief en gestructureerd aan de slag

In al onze werken gaan we op een gestructureerde wijze aan de slag. Een goede voorbereiding en verstandhouding is de sleutel voor geslaagde projecten. Kwalitatief werk opleveren staat bij ons altijd voorop.

Gedurende de hele samenwerking krijg jij als klant één centraal contactpersoon. Dat maakt het voor jou eenvoudig en overzichtelijk. En uiteraard blijven we ook na de werken beschikbaar voor vragen en opmerkingen. Je geniet bovendien van 10 jaar garantie op onze uitgevoerde werken.

vanhove opritten
vanhove opritten
vanhove totaalprojecten

Plaatsbezoek

Na de aanvraag van een offerte spreken we een moment af om ter plaatse te komen. Een plaatsbezoek is nodig om een duidelijk beeld te vormen van de situatie en diens mogelijkheden. We doen de nodige opmetingen en bespreken samen jouw wensen.

Alvast enkele ideeën in materialen en stijlen? Top! Lever gerust enkele inspiratiefoto’s aan om ons op dezelfde golflengte te brengen. Wij begeleiden jouw in het keuzeproces met professioneel advies.

Ontwerp

Aan de hand jouw input en ons plaatsbezoek maken we een voorstel op. We tekenen de plannen uit. Ook het uitwerken van realistische 3D-weergaven behoren tot de mogelijkheden. Zo krijg je meteen een waarheidsgetrouw beeld van het finale resultaat.

Dat plan met transparante prijsofferte stellen we graag aan jou voor.

Uitvoering

Vanaf het moment dat we een akkoord vinden over het ontwerp, plannen we de data in voor de uitvoering van de werken. We maken een realistische planning met aandacht voor uithardingstijden en beschikbaarheid van materialen.

In elke fase van het bouwproces gaan wij met de hoogste zorg te werk. Wij gebruiken uitsluitend kwalitatieve materialen en gereedschappen.

Als je reeds beschikt over een ontwerp en meetstaat kan Van Hove Aannemingen ook fungeren als louter uitvoerende partner.

van hove kris

Totaalpartner of uitvoerende partij

Van Hove Aannemingen kan ingeschakeld worden als hoofd- of onderaannemer. Totaalprojecten waarin wij alles van begin tot eind opvolgen en uitvoeren of deelopdrachten als uitvoerende partij, beiden zijn mogelijk.

Particulier met residentieel project of zakelijke klant (aannemer, bedrijf, architect) op zoek naar betrouwbare aannemer? Neem vrijblijvend contact op.