Dakterrassen

Een oase van rust en ontspanning op jouw dak

Nood aan een plaats om zalig te genieten van de gezonde buitenlucht? Een dakterras is hier de perfecte oplossing. Van Hove Aannemingen ontwerpt en bouwt fraaie dakterrassen, volledig afgewerkt en met advies. Vraag vrijblijvend een ontwerp en prijsindicatie. 

dakterrassen aanleg aannemer
dakterras aannemer

Een terras op jouw plat dak laten aanleggen? 

Een dakterras zegt meteen wat het inhoudt namelijk een terras op een plat dak. Doordat het zich op een dak bevindt, is het de ideale optie voor mensen zonder tuin die alsnog van het mooie weer willen genieten. Zo verhoog je de waarde én het comfort van jouw pand. 

De juiste fundering 

Net zoals bij een normaal terras op de begane grond is ook bij de opbouw van een dakterras de fundering van cruciaal belang. Biedt het huidige dak voldoende draagkracht om er de gewenste materialen op aan te brengen?  

Wij denken praktisch met jou mee over hoe je je dakterras wenst te gebruiken en wat hiervoor de beste oplossing is. Is het terras enkel bedoeld om een tafel en een paar stoelen op te plaatsen of wil je er zwaardere materialen (planten, meubilair, barbecue, …) opzetten? Dat maakt samen met de gewenste materialen een verschil in de eisen qua fundering. 

Een dakterras is op vrijwel elk plat dak (bedenkt met roofing of EPDM) mogelijk. Het is alleen nodig te bekijken hoe het best gebeurt. Afhankelijk van de kwaliteit en het dragend vermogen van jouw plat dak, bekijken we de mogelijkheid een terras op tegeldragers of een groenterras op lava of argex te plaatsen. We maken een passend ontwerp met helder prijsvoorstel. 

Bedekking dakterrassen mogelijk in diverse materialen 

Praktisch elk materiaal dat op een normaal terras mogelijk is, kan geplaatst worden op een dakterras. Van Hove Aannemingen bedekt dakterrassen met alle mogelijke materialen (tropisch hardhout, keramische tegels, composiet, …).  

De keuze van het materiaal hangt samen met de huidige kwaliteit en draagkracht van je dak. Tegels zijn bijvoorbeeld zwaarder dan hardhout. Dat nemen we mee in ons advies en ontwerp.  

Veiligheid 

Een belangrijk element op een dakterras is veiligheid. Om die te garanderen en ongelukken te vermijden, zorgen wij voor de nodige balustrades.  

dakterrassen aanleggen

Prijs weten voor jouw project?

Voor particulieren en zakelijke klanten.

Klantenervaringen

Een vakman met eer voor zijn werk.

“Dag Kris. Toch even melden Dat we zeer tevreden zijn over je geleverde werk. We konden ons geen betere vakman inbeelden, met eer voor zijn werk, empathie voor de klant en een hart van goud.”

Familie Daems - Hertecant
Heel tevreden

“Bedankt Kris , we zijn heel tevreden met het resultaat , hebben al veel genoten van ons nieuw terras en oprit.”

Familie Debacker - Claessens
Zeer kwalitatief en proper

“Dag Kris, uw geleverde werk is uitstekend uitgevoerd, zeer kwalitatief en proper gewerkt. Wij zijn heel tevreden en zullen U zeker aanbevelen aan geïnteresseerden”

Luc en Carla Goeman